Du er her: Forside Digitalisering Nyheter!


Nyheter!

Anette Finnerud er tilsatt som ny daglig leder i Kongsbergregionen. Hun tiltrer stillingen 1. februar 2019.

19. november 2018

Den 26 mai arrangerte Kongsbergregionen en digitaliseringskonferanse for lederne i kommunene i regionen.  Dette gjorde vi som et skritt i på veien i å sikre at våre ledere har den kompetansen de trenger når det kommer til digitalisering. 

18. mai 2016

Regjeringen varsler et digitalt taktskifte og høyere ambisjonsnivå for digitaliseringen av Norge. Den varsler også sterkere samordning mellom stat og kommune for å få til økt digitalisering. Kongsbergregionen synes dette er bra, men vi tror ikke det er nok – og vi kan ikke vente på staten.

25. mai 2016

Det begynner å bli klart for å skifte ut dagens IT-systemer innenfor skole og barnehage i Kongsbergregionen, og vi må finne ut hva vi trenger i fremtiden.  Vil du hjelpe oss?

06. april 2016

Du leser avisene på nett, du sjekker Facebook, og ser på tilbud på flybilletter. Dersom du bestemmer deg for å reise, bestiller du hele greia på nett, og har boardingpasset ditt på telefonen, Visumet bestiller, betaler og laster du ned fra nett. Du chatter med leverandøren din av middagsmat – og klager til tv-leverandøren din på Twitter.  Vi ordner vår egen hverdag og vår egen kommunikasjon ettersom når og i hvilken form det passer oss. Dette fungerer stor sett helt fint – og vi liker å ha det slik.

10. mars 2016

Vi søker en dyktig og engasjert prosjektleder, med god teknisk og organisatorisk forståelse, til å lede en spennende og omfattende prosess for implementering av ny felles sak- arkivløsning og etablering av elektroniske arkiver i kommunene i regionen.

25. januar 2016

Som et ledd i arbeidet med prosjekt Kompetanseregionen har Kongsbergregionens Rådmannsutvalg (bildet), på vegne av de sju kommunene, i dag inngått avtale om å ta i bruk KS læring. Som de sju første i landet.

28. november 2014

Kommunene i Kongsbergregionen har etablert felles digitaliseringsstrategi.

Kjersti Linneberg blir leder for Kongsbergregionens velferdsteknologiprogram. Linneberg går fra stillinen som koordinator for velferdsteknologi i Drammen kommune.

11. mai 2015

Oddvar Kaasa fra Notodden er ansatt som daglig leder i Kongsbergregionen IKT Drift. Den nye driftsenheten starter opp 1. april 2015.

05. november 2014

Kommunene i Kongsbergregionen tar i bruk felles mobil løsning

26. juni 2014

Alle kommunestyrene har nå vedtatt å etablere en felles regional IKT-driftsenhet

19. juni 2014

Deltakere fra kommunene ser nærmere på løsninger for digitale eiendomsarkiv

30. oktober 2013

Samlingen gjennomføres på Lampeland 21-22.oktober.

21. oktober 2013

Rådet vedtok 3 september å sende sak til behandling i kommunene!

04. september 2013

De samarbeidende kommunene har bestemt seg for Kvalitetslosen!

06. desember 2012

SuksIT (IKT-samarbeidets strategiforum) hadde møte i går i Kongsberg. Mange saker på agendaen og engasjerte diskusjoner.

18. oktober 2012

134 deltakere fra 24 kommuner og 3 fylkeskommuner møtes på Quality Grand Hotel Kongsberg i dag, 15. mai. Denne gangen er det også med "nye" deltakere fra 4 av kommunene i Kongsbergregionen som har satt i gang implementeringen av Visma Enterprise.

15. mai 2012
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.