Du er her: Forside Digitalisering Nyheter! Kommunene får nytt kvalitetssystem!


Kommunene får nytt kvalitetssystem!

De samarbeidende kommunene har bestemt seg for Kvalitetslosen!

De 7 kommunene i regionen har samarbeidet mht å forberede og gjennomføre felles anskaffelse av nytt kvalitetssystem til kommunene. Det har vært gjennomført en grundig prosess - og flere leverandører har deltatt i runden med tilbud. Og selv om det er mange forhold som skal vurderes og vektlegges i valg av leverandør og system - så mener vi at prosessen har vist potensiale for forbedring i kommunenes arbeid med internkontroll og kvalitet som slikt system kan bidra til.

Prosessen som er gjennomført har altså ført fram til et valg - mellom flere kvalifiserte tilbydere - av Kvalitetslosen som kommunens nye system og leverandør. Innføringsprosjektet vil starte så snart som mulig. Det er satt sammen et prosjektteam fra kommunene, og etablert en prosjektledelse i regionens sekretariat for å ta fatt på det videre arbeidet. Prosjektet er antatt få en varighet på ett år.

Her ser du bilde tatt ved kontraktsinngåelse 20.12.12 (John Tonheim fra Kvalitetslosen - og daglig leder i Kongsbergregionen Jan Erik Innvær)

Kommunene i Kongsbergregionen vil søke samarbeide ytterligere om kvalitet i tjenestene - når felles system og fokus nå etableres.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.