Du er her: Forside Digitalisering Nyheter! Skal lede velferdsteknologiprogrammet


Skal lede velferdsteknologiprogrammet

Kjersti Linneberg blir leder for Kongsbergregionens velferdsteknologiprogram. Linneberg går fra stillinen som koordinator for velferdsteknologi i Drammen kommune.

Kongsbergregionen vil de neste årene gjennomføre et program for implementering og utprøving av velferdsteknologi i alle sju medlemskommunene. Programmet har høy prioritet i Kongsbergregionens arbeid de kommende tre årene, og Linneberg blir helt sentral i dette arbeidet.

-Vi er veldig glade for at Kjersti Linneberg har takket ja til å lede dette arbeidet for oss. Kongsbergregionen har ambisjoner om å bli ledende i landet på velferdsteknologi, og Kjersti sitter på unik kompetanse og erfaring innenfor et veldig spennende og fremtidsrettet fagfelt, sier daglig leder i Kongsbergregionen Håvard Fossbakken.

Om Kjersti Linneberg:
34 år fra Drammen.
Kjersti Linneberg er i dag koordinator for velferdsteknologi i Drammen. Før det jobbet hun som avdelingsleder i Schwartzgate bofellesskap i Drammen.
Gjennom ulike arbeidsoppgaver i offentlig helsesektor og leverandørindustrien har hun lang erfaring med tekniske hjelpemidler innen velferdstjenestene.

Om velferdsteknologiprogrammet:
Velferdsteknologi handler om hvordan vi kan bruke tekniske hjelpemidler til å sikre kvaliteten på de omsorgstjenestene vi gir innbyggere gjennom hele livsløpet, enten det er hjemme hos folk på institusjoner eller kvalitetssikring av daglig medisinering. En del av dette programmet vil også være implementering og anskaffelse av digitale trygghetsalarmer for kommunene, med den nødvendige infrastrukturen dette innebærer.

I tillegg blir det avgjørende viktig med løpende kompetansetiltak for ansatte og ledelse.

Kjersti Linneberg begynner i stillingen 1. august.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.