Du er her: Forside Digitalisering Nyheter! Workshop om fremtidens digitale...


Workshop om fremtidens digitale løsninger for skole og barnehage!

Det begynner å bli klart for å skifte ut dagens IT-systemer innenfor skole og barnehage i Kongsbergregionen, og vi må finne ut hva vi trenger i fremtiden.  Vil du hjelpe oss?

Dersom du har meninger om hvordan fremtidens digitale løsninger for skole og barnehage bør se ut, ønsker vi å høre om det!  Vi skal gjennomføre workshoper for å kartlegge ønsker og behov for en fremtidig løsning, hvor det er mulig å lufte de tanker man har.  Vi trenger bistand fra foreldre, ansatte i skoler og barnehager og barna selv! 

Vi vil gjerne invitere deg som:

  • Er foresatt med barn i skole eller barnehage
  • Er elev i skolen, og er i 6 – 10 klasse
  • Jobber i barnehage, barneskole eller ungdomsskole

Det er begrenset med plasser. Av de som melder sin interesse vil et begrenset antall få invitasjon til å delta.  Dersom du er interessert, send en e-post til Margrethe@kongsbergregionen.no 

Workshopene vil finne sted i Kongsberg i uke 18 og 19. Dersom du vil komme med innspill , men ikke ønsker å bli med på en workshop - så send oss en e-post med dine tanker om dette!   Alle, også de som ikke får plass, vil kunne komme med innspill via e-post, og de vil også bli tatt med videre inn i prosessen. 

Prosessen videre

De syv kommunene i Kongsbergregionen har gått sammen i en prosess for å kartlegge hva vi egentlig bruker og trenger av digitale løsninger innenfor denne sektoren.  Workshopene er en del av informasjonsinnhentingen - og skal kartlegge behov, ønsker, rutiner, arbeidsprosesser og arbeidsflyt.  Denne kartleggingen vil sammen med andre informasjonskilder danne grunnlaget for å identifisere og beskrive behovet for digitale løsninger. 

Etter at alle innspillene er samlet inn vil de bli sammenstilt og danne grunnlaget for en rapport, som vil bli sendt på høring. Denne rapporten vil inneholde en beskrivelse av hva slags behov vi har for digitale løsninger. Deretter vil vi gå ut i markedet og begynne en dialog med leverandørene av slike løsninger.

Foto: FreeDigitalPhotos.net
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.