Du er her: Forside Om oss Nyhetsarkiv


Nyhetsarkiv

28. mars 2019

Kongsbergregionen reviderer sin strategi. Hva skal Kongsbergregionen ha som hovedsatsninger fremover og hvordan skal vi jobbe sammen?

Forslag til strategi legges frem til Regionrådet 14 mai. Deretter blir den lagt ut på høring frem til august. Endelig vedtak blir i september. 

Du kan få mer informasjon under arkfanen Strategi 2019-2030.

19. november 2018

Anette Finnerud er tilsatt som ny daglig leder i Kongsbergregionen. Hun tiltrer stillingen 1. februar 2019.

07. april 2017

Vi er ferdig med kartlegging av behov, og vi har nå sendt ut konkurranseunderlaget til anskaffelse av nye IT-systemer innenfor skole og barnehage i Kongsbergregionen. Vil du hjelpe oss med evalueringsprosessen av innkomne tilbud i mai?

21. februar 2017

Kongsbergregionen er enig med KS i at det er kritisk å få til sterk samordning mellom stat og kommune for å få fart på digitaliseringen i norske kommuner.

28. september 2016

- Utbygging av jernbanen Kongsberg - Hokksund vil ha stor betydning for videre industriutvikling på Kongsberg som igjen er viktig for omstilling og ny industriutvikling i Norge, skriver Kongsbergregionen i sin uttalelse om Kongsbergbanen. 


Kongsbergregionen

Kongsbergregionen er et samarbeids og interesseorgan for 7 samarbeidende kommuner sentralt på Østlandet.

3 av kommunene ligger i Telemark fylke, og 4 i Buskerud fylke.

I regionen finner du mangfold og muligheter - om du ønsker et godt sted å:

  • Bo
  • Jobbe
  • Oppleve
  • Lære

Velkommen til Kongsbergregionen!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.