Du er her: Forside Om oss Nyhetsarkiv


Nyhetsarkiv

19. juni 2019

Kongsbergregionen har gitt innspill til høringen av forvaltningsplan for Hardangervidda. Regionen er opptatt av en sterkere og mer forutsigbar kobling av Numedal og Tinn. Dett kan gi gode synergieffekter på arbeidsmarked og generell utvikling av stedene. Vi ønsker derfor et prøveprosjekt med vinteråpen vei over Imingfjellet velkomment. I tillegg mener vi at det kan være forsvarlig med en forsiktig utvidelse av turisthytter og at man må være restriktiv med nye gjerder i området. 

22. mai 2019

Kongsberg kommune og Kongsberg næringsforening inviterte til workshop 22.05.2019. Det møttes representanter fra ulike aktører innen reiselivet i kommunen. Reiselivstrategien skal behandles senhøstes 2019. 

Reiseliv er en viktig næring i Kongsbergregionen. 

15. mai 2019

Regionrådet har besluttet at Kongsbergregionens strategi fra 2010 skal revideres og forslag til ny strategi legges nå på høring.   

Høringsperioden er fra 15. mai til 1. juli. Det legges opp til politisk behandling i den enkelte kommune.

Aktuelle dokumenter finnes under arkfanen- Strategi 2019-2030  

Det er åpent for alle som ønsker til å gi innspill til ny strategi. Innspill sendes til annette.finnerud@kongsbergregionen.no

07. mai 2019

Gratulere til Fagskolen for åpning av Europas mest avanserte Industrilab! Et prosjekt som har hatt utspring i Kongsbergregionen og som er et flott eksempel på tverrfaglig samarbeid. Her har industri, utdanningsinstitusjon og fylkeskommune samarbeidet om et fremtidsrettet studietilbud. Dette gir muligheter for hele regionen innen grunnutdannelse og videreopplæring. 


Kongsbergregionen

Kongsbergregionen er et samarbeids og interesseorgan for 7 samarbeidende kommuner sentralt på Østlandet.

3 av kommunene ligger i Telemark fylke, og 4 i Buskerud fylke.

I regionen finner du mangfold og muligheter - om du ønsker et godt sted å:

  • Bo
  • Jobbe
  • Oppleve
  • Lære

Velkommen til Kongsbergregionen!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.