Du er her: Forside Om oss Nyhetsarkiv Anskaffelsen er i gang!


Anskaffelsen er i gang!

Vi er ferdig med kartlegging av behov, og vi har nå sendt ut konkurranseunderlaget til anskaffelse av nye IT-systemer innenfor skole og barnehage i Kongsbergregionen. Vil du hjelpe oss med evalueringsprosessen av innkomne tilbud i mai?

Dersom du har meninger om hvordan fremtidens digitale løsninger for skole og barnehage bør se ut, ønsker vi at du hjelper oss med å evalueringen av IT-løsninger!  Vi trenger bistand fra foreldre og ansatte i skoler og barnehager! 

Vi vil gjerne invitere deg som:

  • Er foresatt med barn i skole eller barnehage
  • Jobber i barnehage, barneskole eller ungdomsskole (må avklares med arbeidsgiver)

Det er begrenset med plasser. Av de som melder sin interesse vil et begrenset antall få invitasjon til å delta.  Dersom du er interessert, send en e-post til Berit@Kongsbergregionen.no

Presentasjonsdagene (leverandørene presenterer sine løsninger) vil finne sted i Kongsberg 12. mai, 15. mai og 18. mai. Vi har dessuten tatt høyde for en reserve dag 22. mai. Alle som skal være med og evaluere leverandørenes foreslåtte løsninger skal delta på et informasjonsmøte fredag 5. mai. Det kjøres Skype møter med hver kommune. I Kongsberg kommune vil det være et informasjonsmøte på Krona fra 13.00 – 14.00- Det vil på dette informasjonsmøtet bli gjennomgått hvordan evalueringen skal foregå, og hva ditt skal være.

Prosessen videre

De syv kommunene i Kongsbergregionen har sammen kartlagt hva vi bruker og trenger av digitale løsninger innenfor skole/SFO og barnehage sektoren. Prosessen startet i 2016 – og ansatte, elever og foresatte har vært involvert hele veien. Nå har vi kommet til anskaffelsesprosessen, og konkurranseunderlaget er sendt ut. Målet er å beslutte hvilke IT-løsninger vi skal anskaffe før sommerferien i år.

Planen er at valgte løsninger skal være klar for bruk i barnehage (opptak) 01.01.2018, og for skole 01.08.2018.

Foto: FreeDigitalPhotos.net


Kongsbergregionen

Kongsbergregionen er et samarbeids og interesseorgan for 7 samarbeidende kommuner sentralt på Østlandet.

3 av kommunene ligger i Telemark fylke, og 4 i Buskerud fylke.

I regionen finner du mangfold og muligheter - om du ønsker et godt sted å:

  • Bo
  • Jobbe
  • Oppleve
  • Lære

Velkommen til Kongsbergregionen!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.