Du er her: Forside Om oss Nyhetsarkiv Etablererveiledning i Kongsbergregionen


Etablererveiledning i Kongsbergregionen

Fra 1. januar gir Øst-Telemark Etablerersenter tilbud om veiledning til etablerere i hele vår region!

Øst-Telemark Etablerersenter leverer tjenester på etablererveiledning i 2014. Til alle kommunene i Kongsbergregionen!

Kontakt: Gunnar Landvik

epost: gunnar.landvik@nuas.no

telefon: 971 54 865

www.etablererkontoret.no

Fra 2012 har Kongsbergregionen koordinert tjenesten på vegne av kommunene i Kongsberg, Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal. Til og med 2013 blei tjenesten levert av Kongstanken AS. I 2013 har Kongsbergregionen hatt som strategi å begynne på en prosess mot en felles etablererveiledning for alle de 7 kommunene i regionen. Ambisjonen er å få til en felles tjeneste i Kongsbergregionen fra 2015. Etablerertjenestene er til vurdering både i Buskerud og Telemark i forhold til regelverk for offentlig støtte til næringsutvikling. Rammene for dette avklares i løpet av 2014. Øst-Telemark Etablerersenter fått oppdrag med å levere tjenesten for hele regionen i 2014.

Kongsbergregionen har som forutsetning at tjenesten skal kunne leveres lokalt. Øst-Telemark Etablerersenter rigger nå hvordan dette skal gjøres i Kongsberg og Numedal. Det vil komme mer informasjon om dette. Øst-Telemark Etablerersenter har lang og god erfaring med distribuerte tjenester. De leverer etablererveiledning for kommunene Hjartdal, Notodden og Tinn med kontordager både på Notodden og Rjukan.

Har du spørsmål om bedriftsetablering og behov for etablererveiledning ta kontakt med Øst-Telemark Etablerersenter.

Foto: frilansjournalist Audun Hasvik mob tlf 906 43 232

På bildet: Anniken Fægri Damm-Larsen (Innovasjon Norge), Wierd Oosterloo (Etablerer av Løvheim Interiørbutikk og Gjestehus i Sauland) - sammen med daglig leder av etablererkontoret Gunnar Landvik


Kongsbergregionen

Kongsbergregionen er et samarbeids og interesseorgan for 7 samarbeidende kommuner sentralt på Østlandet.

3 av kommunene ligger i Telemark fylke, og 4 i Buskerud fylke.

I regionen finner du mangfold og muligheter - om du ønsker et godt sted å:

  • Bo
  • Jobbe
  • Oppleve
  • Lære

Velkommen til Kongsbergregionen!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.