Du er her: Forside Om oss Nyhetsarkiv Oddvar Kaasa blir IKT­ sjef


Oddvar Kaasa blir IKT­ sjef

Oddvar Kaasa fra Notodden er ansatt som daglig leder i Kongsbergregionen IKT Drift. Den nye driftsenheten starter opp 1. april 2015.

Oddvar Kaasa kommer fra en lederstilling i IKT­selskapet Evry hvor han har hatt ansvar for drift i Region Sør som består av kontorer i Kongsberg, Skien, Tønsberg og Kristiansand, samt lokasjonsansvarlig for Kongsberg. Han er godt kjent med de arbeidsoppgaver som venter i den nye IKT­-driftsenheten, som har mange fellestrekk med det han jobber med i dag. Oddvar Kaasa tiltrer stillingen 1. februar 2015.
De 7 kommunene i Kongsbergregionen, Tinn, Notodden, Hjartdal, Kongsberg, Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal, har vedtatt å opprette en felles IKT­-driftsenhet. Gjennom en slik felles driftsenhet skal det arbeides mot følgende mål:

  • Gjennom samarbeid sette kommunene i bedre stand til å dekke dagens og morgendagens behov for IKT­løsninger
  • På en optimal måte støtte kommunenes behov i forhold til tjenesteproduksjon, publikumsservice og administrative tjenester
  • Tilby IKT­-løsninger som muliggjør at kommunene kan utnytte de samlede ressursene optimalt og samarbeide om å løse primæroppgaver

Den nye IKT­-driftsenheten er lokalisert med hovedkontor i Notodden kommune. Ny felles IKT-driftsenhet kommer i stedet for dagens lokale IKT­-avdelinger, men vil fortsatt være kommunenes interne IKT-­avdelinger. Enheten får mellom 20 og 30 ansatte og et budsjett i størrelsesorden 30 mill. kr.  Den nye enheten er organisert som et interkommunalt samarbeid som likeverdige partnere gjennom et interkommunalt styre. Interimstyret for virksomheten består av rådmennene i de 7 kommunene samt 2 tillitsvalgte.
IKT vil få stadig større utbredelse også i kommunal sektor, og vil i fremtiden representere det beste effektiviseringsverktøyet både når det gjelder tjenesteproduksjon og forvaltningsoppgavene i kommunene. Gode IKT­løsninger vil også være publikumsvennlige ved at stadig flere oppgaver og informasjon kan løses og hentes via nettet.

For ytterligere informasjon kontakt:
Daglig leder i Kongsbergregionene, Håvard Fossbakken, tlf. 971 54 331
Rådmann i Notodden kommune, Svein Aannestad, tlf. 971 80 480


Kongsbergregionen

Kongsbergregionen er et samarbeids og interesseorgan for 7 samarbeidende kommuner sentralt på Østlandet.

3 av kommunene ligger i Telemark fylke, og 4 i Buskerud fylke.

I regionen finner du mangfold og muligheter - om du ønsker et godt sted å:

  • Bo
  • Jobbe
  • Oppleve
  • Lære

Velkommen til Kongsbergregionen!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.