Du er her: Forside Om oss Nyhetsarkiv Vi inviterer til "Ildsjelmarken" 29...


Vi inviterer til "Ildsjelmarken" 29 oktober!

Alf Tore Meling kommer til oss for å snakke om og dele sin erfaring med sosiale medier. Lars Ueland Kobro fra Telemarksforsking snakker bla om at «folk skaper steder»!

«Ildsjelmarken» i Kongsbergregionen er arena for ildsjeler som arbeider med lokalsamfunnsutvikling, enten de er tilknyttet formelle offentlige eller private organisasjoner, eller jobber på fri basis. Formålet er å utvikle en ”tankstasjon” for ildsjelene, for påfyll av drivstoff i form av inspirasjon og kunnskap samt tilgang til erfaringer, verktøy, støttespillere og bygging av nettverk.
 
Kongsbergregionen, som er en samarbeidsarena for kommunene Flesberg, Hjartdal, Kongsberg, Nore og Uvdal, Notodden, Rollag og Tinn, har etter initiativ fra nettopp lokale ildsjeler dratt i gang denne prosessen gjennom prosjektet ”Arena for bærekraftig bygdeutvikling”. Første samling på «Ildsjelmarken» fant sted på Kongsberg 30. januar 2012.

Som tidligere varslet, inviteres nå til en ny samling mandag 29.10.2012 fra kl. 1700 på Kongsberg Vandrerhjem.

Programmet inneholder spennende foredragsholdere - med aktuelle tema til formidling:

Alf Tore Meling kommer til oss for å snakke om og dele sin erfaring med sosiale medier. Alf Tore skreddersyr sine samlinger og bruker relevante eksempler. For å kunne skreddersy tiden med oss, så godt som mulig,  ønsker Alf Tore at vi sender ham innspill og spørsmål i forkant. Bruk denne e-postadressen: ildsjeler@ialloffentlighet.no
Her vet vi at det er noen gode eksempler i regionen på hvordan aktiv bruk av sosiale medier skaper oppmerksomhet og aktivitet i lokalsamfunnet.

Videre har vi med oss Lars Ueland Kobro fra Telemarksforsking. Han arbeider med utvikling, nettverk, innovasjon og ledelse og kan betegnes som «framtidsforsker». Han er også autorisert «ideastronaut» fra Stig og Stein Idelaboratorium! Lars er en av forfatterne bak rapporten «Suksessrike distriktskommuner» som kom i sommer. Her er et av hovedfunnene at «folk skaper steder» og det er et eget kapittel i rapporten viet ildsjelene. Lars vil formidle noe av hovedbudskapene fra rapporten under samlingen.

Vel møtt til «Ildsjelmarken» 29.10. Vi håper det passer for mange denne gangen.

HUSK PÅMELDING INNEN ONSDAG 24. OKTOBER TIL: prosjektleder Halvor Rostad på epost halvor.rostad@kongsbergregionen.no - eller tlf 995 13 501  

Nedenfor finner du invitasjon og program i pdf format.


Kongsbergregionen

Kongsbergregionen er et samarbeids og interesseorgan for 7 samarbeidende kommuner sentralt på Østlandet.

3 av kommunene ligger i Telemark fylke, og 4 i Buskerud fylke.

I regionen finner du mangfold og muligheter - om du ønsker et godt sted å:

  • Bo
  • Jobbe
  • Oppleve
  • Lære

Velkommen til Kongsbergregionen!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.