Du er her: Forside Prosjekter Kompetanseregionen Nyheter om Kompetanseregionen


Nyheter om Kompetanseregionen

28. november 2014

Som et ledd i arbeidet med prosjekt Kompetanseregionen har Kongsbergregionens Rådmannsutvalg (bildet), på vegne av de sju kommunene, i dag inngått avtale om å ta i bruk KS læring. Som de sju første i landet.

19. januar 2015

Det er krevende å arbeide langsiktig og strategisk med kompetanseutvikling i en travel lederhverdag. Nå skal det utvikles kunnskap og enkle verktøy for å gjøre dette arbeidet lettere.

16. september 2014

Det er nødvendig for kommunene i Norge, som sysselsetter 450 000 ansatte, å sørge for at riktig kompetanse er på riktig sted. KS læring kan være et effektivt verktøy. Under KS' eKommunedager ble KS læring lansert med mer innhold og nye funksjoner.

10. september 2014

Kompetanseforum har den 4. september gitt sin foreløpige tilslutning til strategiplanen for prosjekt Kompetanseregionen. Vi trenger dine innspill til å forbedre og spisse planen. Den vil være førende for hvordan Kongsbergregionen driver kompetansearbeid i tiden framover.

Her kan du lese strategiplanen.

For innspill, ta kontakt med prosjektleder.

25. august 2014

Svein Arne Thrana, som i disse dager kurser over 80 ansatte i regionen, sier det er store gevinster ved mer kunnskap om turnusplanlegging. - Kvaliteten går opp og sykefraværet ned. Økt kompetanse er kilden til begge deler.


Intro til prosjektet

Har du to minutter?
Ta en titt på denne for å få et kort innblikk i hva vi driver med:

Du finner mengder med innhold til kompetanseutvikling i din kommune på KS Læring.

Prosjektleder

Guro Elbert

guro@kongsbergregionen.no

Telefon 901 31 417Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.