Du er her: Forside Prosjekter Kompetanseregionen Nyheter om Kompetanseregionen Spennende samarbeid om kompetanse


Spennende samarbeid om kompetanse

Det er krevende å arbeide langsiktig og strategisk med kompetanseutvikling i en travel lederhverdag. Nå skal det utvikles kunnskap og enkle verktøy for å gjøre dette arbeidet lettere.

Det er nå skrevet kontrakt mellom prosjekt Kompetanseregionen og KS Konsulent om utvikling av et opplæringsløp knyttet til hvordan man kan arbeide med kompetanseutvikling blant sine ansatte. Dette opplegget skal være basert på lederens egen erfaring, praktiske hverdag og behov. Gjennom en målgruppekonferanse skal opplegget formes gjennom ledernes egne innspill. Dette vil legge føringer for den videre produksjon av innhold. Det skal utarbeides en rekke digitale leksjoner som kombineres med fysiske samlinger hvor det arbeides med konkrete problemstillinger fra den enkelte deltagers hverdag.

- Dette er et svært spennende arbeid. Vi utfordrer KS Konsulent på en form de ikke er kjent med og vi driver nybrottsarbeid for opplæring i kommunesektoren. Samtidig er vi avhengig av at lederne tenker kompetanse i det de gjør hele tiden, sier prosjektleder i Kompetanseregionen, Kjetil Gulsrud Lundemoen.

Resultatet skal bli et spennende opplæringsløp som ledere med personalansvar blir invitert til som gjennomføres i høst som har målsetning om å styrke ledernes trygghet og kunnskap til å drive strategisk kompetanseutvikling. Innholdet i disse kursene skal deles med resten av kommune-Norge på læringsportalen KS Læring.


Intro til prosjektet

Har du to minutter?
Ta en titt på denne for å få et kort innblikk i hva vi driver med:

Du finner mengder med innhold til kompetanseutvikling i din kommune på KS Læring.

Prosjektleder

Guro Elbert

guro@kongsbergregionen.no

Telefon 901 31 417Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.